Deutsch Drei Digital

Bestille lisens

Du bestiller lisenser på www.cdu.no. Legg i handlekurv på vanlig måte. For å handle må du først registrere deg som ny kunde.  Les mer om Hvordan bestille.

Priser:
Elevlisens kr 500,- inkl mva per skoleår
Lærerlisens kr 500,- inkl mva per skoleår.
(Lærerlisens gir brukeren i tillegg tilgang til lærerveiledningen på nettstedet.)

Skoler, kurssentra eller skoleeiere handler mot faktura og får ordrevolumrabatt på alle læremidler.
Om ordrevolumrabatt.


Administrasjon og bruk av lisenser:

Skoler:
Både elevlisens og lærerlisens er ”enbrukerlisenser” som betyr at lisensen gjelder for én unik bruker.  Skolen oppretter selv sine brukere gjennom Min side på cdu.no og knytter brukerne til de lisensene skolen har kjøpt når læremidlet skal tas i bruk. Lisenser kjøpes for et skoleår og gjelder fram til skolestart det påfølgende år. All brukeradministrasjon og lisensdisponering skjer på Min side av innlogget lærer eller administrator.

Merk: Skolens første registrering på www.cdu.no vil bli kontrollert av forlaget for å hindre at nettressurser som er forbeholdt lærere, kommer på feil hender. Den første ansatte som registrerer seg, blir tildelt administratorrolle for skolen og kan dermed opprette brukere og gi brukerne tilgang til de ressursene skolen har kjøpt. Hver elev og lærer tildeles en brukertilgang med brukernavn og passord. En administrator kan også opprette nye administratorer og/eller overlate administratorrollen til andre ansatte. Andre brukere enn skolens ”første” administrator på cdu.no blir opprettet av skolen og skal ikke godkjennes av forlaget.

En lærer kan opprette seg selv som bruker og tildele  seg selv en lisens. Elever må opprettes som brukere og kobles til lisenser av lærer eller administrator.

Private kunder:
Du som er privatist eller student eller ønsker å kjøpe DDD som privatperson kan velge elevlisens, men ikke lærerlisens.

Cappelen Damm